PROGRAMOK 2018-10-29T19:27:37+00:00
FŐOLDAL
REGISZTRÁCIÓ
FACEBOOK
FŐOLDAL
REGISZTRÁCIÓ
FACEBOOK

SZOLGÁLTATÁSOK – PROGRAMJAINK

A Fonódóban nem csak a képzések nyújtotta szórakozásra fókuszálunk. Igyenkszünk olyan tartalmas szolgáltatásokat, programokat is felkínálni amik többet nyújtanak a hozzánk ellátogatóknak egy egyszerű terméknél, eseménynél. A program és szolgáltatás repertoárunkat folyamatosan bővítjük ezért érdemes többször ellátogatni erre az oldalra.

Szépkorú matiné

A Fonódó Szabad Művészeti Stúdió soha nem titkolta, hogy közösséget épít. A közösség építésének alapja, hogy nemtől és kortól függetlenül programokat és szakköröket prezentál. A gyermekeknek csodás lehetőségeik vannak művészi értékeik megélésére, kibontására; tanulhatnak táncokat, rajzolhatnak, színészkedhetnek számos délutáni időpontban. Kis közösségünk azonban most az idősebb generációt célozza meg egy roppant szórakoztató, kreatív és színes programsorozattal, melynek címe Szépkorú matiné.

Szépkorú, hiszen a nyugdíjas hölgyeket és urakat szeretnénk egy kis aktív, játékos, vidám, barátságos hangulatú klubdélelőttre, azaz matinéra csábítani, nem is egy alkalommal. A klub hangulatáért Svihák Oszkár lesz a felelős, akit számos győri gyermek csak Balázs bácsiként ismer. Oszkár célul tűzte ki, hogy nem csak az első gyerekkort lehet sok nevetéssel megélni!

Dátumok:
2018. június 06. 09:00-11:00
2018. június 13. 09:00-11:00
2018. június 20. 09:00-11:00
2018. június 27. 09:00-11:00
2018. július 04. 09:00-11:00
2018. július 18. 09:00-11:00
2018. augusztus 01. 09:00-11:00

4D BABAMOZI Győrben a
Fonódó Szabad Művészeti Stúdióban!

FIGYELEM!
JÚNIUS 1.-e, 2.-a és 3.-a: NYITÁSI HÉTVÉGE!

Szeretettel várunk minden kismamát, aki szeretne emléket szerezni 4D babamozi keretében születendő gyermekéről. 😁 Magas színvonalú, profi szakemberek segítségével választ kaphatnak néhány fontos kérdésre is mint például:

Mennyi a baba súlya?
Hány cm hosszú a kicsi?

Valamint a vizsgálat végén a kismama egy felvétellel is gazdagodik, amit dvd formájában kap meg.

Nyitási hétvégénken számos érdekes program mellett a Babamozi is bevezető áron most CSAK 7900 Ft!!!
Bejelentkezés: 0620/317-1608

Svihák Oszkár Fonódó buli

Mi a közös a művészetben és a szórakozásban? A művészetet nézni önmagában szórakoztató, ha épp szórakoztatni akar, a művészetet átélni is szórakoztató, hát még ha az ember alkotóként éli át a művészetet, talán ez a legszórakoztatóbb.

Svihák Oszkár felelős gondviselőként integrálja a szórakozást és a művészetet. Nem ördögi terv által vezérelve, hanem mert tudja és gyakorta újraéli a gyerekkorra visszavezethetően, hogy az alkotás és a fesztelen szórakozás összefonódva, amely sokszor apró csodákhoz vezet, milyen brigantikus ereje van, hogyan hat a lelkünkre, a szellemünkre, a testünkre.

Három szuggesztív szó, amit vallunk, három általános ismertetőjel, ami utat mutat, három tulajdonság, amit soha nem hagyunk szem elől, mi a Fonódó stábja:

Integrált

Interaktív

Intellektuális

Integráltan magába szív olyan művészeti ágakat, amik igazán hatnak a személyiségünkre. Mi magunk, az ünnepelt, vagy épp a csapat állíthatja össze a saját művészi programját; képzőművészet, táncok, színjátszás és a bűvészet kvartettből, szabadon választhatjuk ki a számunkra legjobb, legszórakoztatóbb elemeket, amelyek művelésében a teljes csapat méri össze kreativitását.

Interaktív, mert szükség van az egyén ügyességére, de a csapatszellemet is ugyanúgy megdolgoztatja. Ezeken a bulikon senki nem marad ki a feladatból, a legfélénkebbek is ugyanúgy megtalálják a maguk élményeit, mint akik hozzá vannak szokva a szerepléshez, alkotáshoz.

Intellektuális, mert a stáb, akik a segítségünkre lesznek abban, hogy a legjobb módon élhessük meg azokat a folyamatokat, amik kellő mélységet igényelnek, elképesztő profizmussal és intellektuális művészi értékekkel vannak felvértezve; a tánchoz a Fonódó megálmodója Petes Beáta biztosíték, a képzőművészetekben, grafikában Szarka Fedor Guido táplál belénk ihletet, a színjátszás Nagy-Pesty Katalin karmesteri pálcájából tanít minket, a bűvészet apró mozdulatait, finomságait, trükkjeit pedig Habók János szolgáltatja nekünk.

A legvégére pedig itt vagyok én is, Svihák Oszkár, aki ezt az egész produkciót összefonja.

Az Intellektuális-integrált-interaktív bulik a Fonódó Művészeti Központban szombaton és vasárnap, a nap és akár az este folyamán, három órás időintervallumban, előre egyeztetett időpontban, kortól függetlenül várja a kikapcsolódni és alkotni vágyó csapatokat. Az ár és a szórakozás mind a kiválasztott és összeegyeztetett partitúra függvénye, de természetesen, elég rugalmasak vagyunk, minden ötlet, ami segít a hangulatot fokozni, várjuk a csapattól.

Telefonszám: Svihák Oszkár: 06703378961