ÉNEK / HANGKÉPZÉS 2018-04-26T18:36:15+00:00
FŐOLDAL
REGISZTRÁCIÓ
FACEBOOK
FŐOLDAL
REGISZTRÁCIÓ
FACEBOOK

Fonódó Pop Suli

Énekelni szeretnél tanulni? Vagy úgy gondolod itt az ideje, hogy megtanulj valamilyen hangszeren játszani? A www.fonodo.huoldalon megtalálod mindazt, amire ez esetben szükséged lehet. Intézményünkben számos, oktató közösség, hangszeres és magán énektanár oktat egymástól teljesen függetlenül, saját módszerek és tematika mentén, így nagy valószínűséggel megtalálod, aki belőled is kihozza a legtöbbet. Tevékenységüket célirányos szolgáltatásaink sokasága egészíti ki. Emellett kiváló közösségi életre nyílik lehetőségetek, amelynek az alapját elsősorban a sok-sok képzési forma, megannyi diákját összekovácsoló közös helyszín és az itt történő együtt zenélés teremti meg. Ez több formában is megvalósul. Az egyik a zenekari gyakorlatok, a másik pedig az ezekre épülő növendékkoncertek. Végül a pihenő időszakban, nyáron ezek táborokban csúcsosodnak ki, ahol szintén az együtt zenélésé a főszerep. Szakmai kurzusokon vehettek részt és komoly szakmai tapasztalattal rendelkező hangmérnök vezette hangstúdióban lehetőségetek van profi hangfelvétel készítésére is. Nem hangzik rosszul, ugye? Barátságok születnek,  zenésztársak találnak egymásra nálunk, így az itt létetek nem korlátozódik csupán a heti kötelező óra anyagának a megtanulására.

Bármikor jelentkezhettek, nincs kötött tanév, tanrend. Magánoktatás keretében vagy kiscsoportpan tanulhattok, személyre szabott tematika szerint, egész évben. Kiválóan felszerelt és célirányosan kialakított oktató termeket és közösségi helyiségeket biztosítunk mindezekhez. Ha kedvet kaptál, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Segítünk megtenni az első lépést, hogy csatlakozz közösségünkhöz és megvalósítsd álmaid, vagy csak egyszerűen jól érezd magad és tartalmasan töltsd el a szabad idődet.

Intézményünk  jellemzői vázlatpontokban:

  • egyetlen központi helyszín és eszközpark
  • központi erőforrás-szervezés és elosztás (termek, eszközök)
  • központi online foglalási,  óraszervezési és bérlet rendszer a zökkenőmentes működés érdekében
  • igényes környezet, járulékos szolgáltatások (recepció, büfé, wifi…)
  • sok-sok extra szolgáltatás ( zenekari gyakorlatok, koncertek, kurzusok, táborok…)

Célunk kettős, egyrészről a tanárok, iskolák tevékenységének támogatása, kiegészítése oly módon, hogy ők maximálisan fő tevékenységükre, az oktatásra koncentrálhassanak, így szolgáltatásuk magas színvonalú, mindamellett teljes körű maradhat. Másrészről a zenét tanulni vágyóknak kívánunk egy olyan helyszínt, illetve felületet biztosítani, ahol megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb iskolát, tanárt és ami talán a legfontosabb, zenésztársakat.

Szaxofon/Fúvós szak

„A hozzád tökéletesen illő hangszer megtalálásához sokszor tovább tart az út mint gondolnád! …deha elég kitartó vagy, egymásra fogtok találni!”

Kedves leendő tanítványom!
Csak bíztatni tudlak abban, hogy amennyiben érzel valami féle zeneiséget magadban, használd ki a lehetőségeket…próbálkozz, ismerkedj a hangszerekkel…akár többel is…kóstolgassátok egymást éshidd el, előbb-utóbb „megtalálod magad” abban a hangszerben amivel igazán ki tudod fejezni önmagad! …ha ez a szaxofon, vagy bármelyik fúvós hangszer lenne ígérem, megteszek mindent, hogyelőrébb segítselek titeket a profizmus felé!

INFO: 06204570404

Tóth Balázs – Oktató

Hogy miért kezdtem ezzel?! …mert nekem is rengeteg -azóta is imádott- hangszer és persze stílus/műfaj került az utamba, míg végül megtaláltam azt, amivel igazán jól ki tudom fejezni magam!

Nézzük csak:
Hegedű, Brácsa, Zongora, Gitár,Basszusgitár,Furulya,Klarinét,Ének,SZAXOFON!

(Vicces…pedig a Szaxofon mint hangszer végig a szemem előtt volt…hisz Édesapám amatőrszaxofonos volt…)

Jazz és könnyűzene
Zongorán

Szereted a zenét?
Szeretnél mai dalokat zongorázni?
Kipróbálnád magad a könnyűzenében?
Itt a lehetőség a Fonódó zenei képzései között biztosan megtalálod amit keresel.
Induló képzéseink:
– egyéni képzés bejelentkezéssel
Tel: 06204570404

Vontszemű Miklós – Oktató

Vontszemű Miklós vagyok, a győri Richter János Zeneművészeti Szakközépiskolában végeztem klasszikus zongora, szolfézs-zeneelmélet szakon, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban kiváló tanáraimtól sajátíthattam el a jazz, illetve könnyűzene sajátosságait. A zene jelenleg is kitölti a mindennapjaimat, aktívan közreműködök különböző zenekarokban, pl: Szénási Group, Esti Egyenleg, Q-Jazz Band…

ÉNEK – HANGKÉPZÉS

SZERETSZ ÉNEKELNI?

DE NEM TUDOD HGYAN KELL….?

ESETLEG TANULTÁL MÁR DE KIPRÓBÁLNÁD MAGAD, MILYEN VOLNA KÖNNYŰZENÉT, POP ZENÉT ÉNEKELNI?

EL AKAROD KÁPRÁZTATIN A BARÁTAID?

ITT A LEHETŐSÉG!

GYŐRBEN KÖNNYŰZENEI MŰFAJT IS TANULHATSZ A FONÓDÓBAN!

Ének képzésünk a Színjátszás kurzusba integrálva választható.

INFO: 06204570404

Fejes Szandra – Oktató

Fejes Szandra magyar énekesnő, színésznő, A Társulat című tehetségkutató egyik győztese. 2016-ban részt vett az X-Faktor című tehetségkutató hatodik évadában a 25 év felettiek kategóriájában, ahol végül az 5. élő show-ban búcsúzott, így végül az 5. helyen végzett.