BŰVÉSZET 2017-12-27T07:43:11+00:00
FŐOLDAL
REGISZTRÁCIÓ
FACEBOOK
FŐOLDAL
REGISZTRÁCIÓ
FACEBOOK

A BŰVÉSZET

Habók János életében fontos szerepet tölt be a bűvészet és előadóművészet oktatása. Célja, a bűvészet játékos megszerettetése a képzésen résztvevőkkel. A tanfolyam humoros, interaktív és baráti hangulatú.

A kurzus, nem csak bevezet a bűvészet varázslatos világába, hanem  fejleszti az előadói készséget, segíti a problémamegoldó képesség és a kézügyesség fejlődését, emellett személyiség fejlesztő hatása is van.

A tanfolyam tematikája úgy van megszerkesztve, hogy a képzésen résztvevők már az első órán tanultakkal képesek legyenek sikereket elérni. A kurzust 9 éves kortól ajánljuk, de az életkori sajátosságokat is figyelembe véve 2 kurzscsoportot van kialakítva: 9 éves kortól és 16 éves kortól. A tanfolyam elméleti és gyakorlati képzést tartalmaz, melyben betekintést nyernek a tanulók a bűvészettörténetbe miközben elsajátítják a különböző technikák alapjait. A kurzus kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Habók János – Oktató

Habók János hazánk, egyik legendás bűvésze. Közel 40 éves pályafutása révén jogosan kiérdemelte a szakma elismerését és mint nagy mestert tartják számon. Számos rangos versenyen ért el dobogós helyezést. Utóbbi években ezen versenyek gálaműsárába kapott szerepet. Műsoraiban keveredik a humor, a kézügyesség és a varázslat. Nem véletlen, hogy meghódította a Olaszországot, Szlovákiát, Ausztriát, Romániát és a távoli Angliát is.

Habók János életében a jótékonyság fontos szerepet tölt be.

15 éve vállal jótékonysági fellépést a Ronald Mc Donald’s Házban Budapesten és Miskolcon is. Ezért 2011-ben kitűntették az ÉV EMBERE címmel egy ünnepélyes gálaest keretein belül. Azóta is folyamatosan tart előadásokat a beteg gyerekeknek és fő célja, hogy örömöt vigyen az életükben.

Legeredményesebb tanítványai:
– Miss Czékman Katalin, aki 13 éve Las Vegasban lép fel profi bűvészként.
– Joó László (Damien White), aki pár évvel ezelőtt megalapította hazánk egyetlen bűvész színházát és töretlen sikerrel működik.
– Magic Hajnalka, aki mára hazánk egyik legszínesebb műsorával rendelkezik, velem együtt is szokott fellépni, rengetegethívják gálákba

További információk:
Web: www.habokjanos.hu
YouTube: https://www.youtube.com/user/HabokJanos
Facebook: https://www.facebook.com/habokjanosbuvesz
Instagram: https://www.instagram.com/habok_janos